Reserveren

U kunt tijdens de openingstijden reserveren via telefoonnummer: 071-4077624.

Online reserveren »

Contact

Grand Café Restaurant
The Comedy

Boulevard 70
2225 AG Katwijk aan Zee
Telefoon: 071-4077624
info@thecomedykatwijk.nl

> Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag: gesloten
Di t/m zo: 11.00 tot 24.00 uur

Restaurant

Geschiedenis:
De eerste vermelding gaat terug naar 1490, de Burg ter Britten. Aan het restaurant werd in 1930 door de familie van der Ploeg die naam gegeven, samen met het hotel, tot de 2e wereldoorlog gevestigd op de hoek van de Wilhelminastraat.

Na de bevrijding werd aan het duin, ter hoogte van de huidige politiepost, een nieuw paviljoen gebouwd wat de storm van 1953 niet heeft overleeft. Op deze locatie staat inmiddels al weer jaren het gebouw waar vanaf 1994 het Visrestaurant Brittenburg de deuren opende en waar Dirk Haasnoot samen met diverse medewerkers aan de slag ging.

Vanaf dat moment wordt alles zelf gemaakt met alleen verse producten. Als zoon van een plaatselijke bakker maakt Dirk uiteraard ook zelf brood, bonbons, ijs en al wat bij het mooie vak komt kijken. In de ruime keukens krijgen vis en vlees de bewerking tot het eindresultaat op menig bord.

In 2011 is Jan Schipper de eigenaar geworden en werd Brittenburg het sfeervolle Grand Café Restaurant. De kwaliteit van de keuken bleef uitstekend, de viskaart werd uitgebreid met kleine trendy gerechten en vlees.

In 2013 gaat het roer 180 graden om. Reden: er is vooral vraag naar gezellige huiskamer concepten, toegankelijk voor iedereen, dus ook voor gezinnen. Het concept van The Comedy voorziet in deze behoefte. Een plek waar de gezelligheid centraal staat. Waar iedereen binnen kan lopen. Ontmoeten, een borrel, of lekker even lunchen of dineren. Dat is The Comedy vandaag.

Impressie

© 2017 Grand Café Restaurant The Comedy • Webontwikkeling: Webdesign Katwijk